Om oss

kerstin
 
 
Jag heter Kerstin Eriksson och är lärare i svenska och engelska. Jag har arbetat på grundskola, ungdomsgymnasium och Komvux i många år. Jag har också varit coach för arbetslösa.

1995 startade jag min utbildningsfirma Niketo AB, och har jämsides med mitt arbete i skolan undervisat invandrad personal i svenska ute på en rad företag. 2009 auktoriserades jag av Nacka kommun som en av deras utbildningsanordnare av Komvuxundervisningen och arbetar nu i egen regi och i egna lokaler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jag tycker att undervisning är det roligaste jobb som finns; man träffar nya människor, får nya impulser och tankar och lär sig själv samtidigt som man lär ut. 

Hos oss läser idag drygt 100 elever, och sex utbildade lärare hjälper dem komma vidare i olika ämnen.Det viktigaste i all undervisning är att läraren är kunnig, glad, engagerad och hjälpsam. Och om man också skapar god stämning i klassen finns alla förutsättningar för en snabb inlärning. Alla som arbetar på Niketo AB besitter dessa egenskaper, och jag önskar dig varmt välkommen att studera hos oss.