Vad tycker våra elever?

Vilket komvux ska du välja ?

Rohela Amiry

Rohela Amiry heter jag och går termin fem på läkarprogrammet i Riga. Jag har tidigare varit elev på Niketo AB, en skola där man kan finna många duktiga, engagerade och omtänksamma lärare. Jag tycker att nyckeln till ett lyckat samhälle ligger på om ens lärare är kunniga, hjälpsamma och verkligen bryr sig om elevernas önskemål och behov. Niketo AB fick mig att drömma stort, tack vare deras engagemang och tålamod. Jämfört med andra skolor, på Niketo AB lägger man stort fokus på enskilda elevens behov, genom att skapa en gemensam plan för att uppnå det målet. Varje elevs behov och önskemål räknas och prioriteras. Jag rekommenderar starkt Niketo AB som din framtida skola. Välkommen.

Supernöjd!

Waris Kabir

Jag är supernöjd över hur mina lärare engagerade sig när jag läste mina kurser.  Jag fick alltid konstruktiva feedback och hjälp när det behövdes. Därefter har jag läst många olika kurser på Niketo AB och alla lärare har varit i sin tur engagerade. När det gäller mina betyg anser jag att lärarna bedömde på ett rättvist sätt. Jag skulle rekommendera skolan till alla.

 

Veronica Barros

Veronica Barros

Vad är dina framtidsdrömmar och vad vill du arbeta med?

Jag vet inte om det är en fördel eller en nackdel att vara mycket drömmande. Jag är en mycket nyfiken person som vill lära mig nya saker, och allt som jag har lärt mig kan jag enkelt genomföra. Men här i Sverige kände jag lite oro att kunna uppnå mina mål. kommunikation är den viktigaste grunden för all social interaktion. När vi kommunicerar kan vi ta emot och sända information.

Jag är utbildad som lärare eftersom jag sedan jag var liten, alltid gillat att undervisa folk saker de inte visste eller var nyfikna på. Jag gillar verkligen att prata, utbyta idéer, lära av de som har mer kunskaper eller erfarenhet, men här känner jag att mina ord är lagrade i en låda full av minnen, tidigare inlärning och värdefulla saker. Jag har ännu inte hittat ett sätt att göra det på men nu har det öppnats nya möjligheter.

Min stora önskan är att kommunicera, kunna överföra mina kunskaper till andra vad jag har lärt mig i livets skola och skolkunskap.

Jag skulle vilja arbeta som lärare, antingen ett nytt ämne eller mitt modersmål. 

Vad tycker du är det bästa med att studera hos Niketo?

Hos Niketo känner jag ödmjukhet och en vilja att hjälpa dig från ägaren av skolan, sedan när jag skrevs in på skolan och träffade arbetsgruppen som jobbar på Niketo insåg jag att jag hade gjort ett bra val. Kerstin, Yvonne, Johnny, Gulsen, Henrik, Linn och Tove är ett bra team, eftersom ni har kvaliteter som många skolor saknar: Ni har kärlek till era yrken. Ni tror på era förmågor och utan egen själviskhet satsar på att hjälpa elever genom att vara goda exempel på att kämpa och vara uthålliga.

Vad har Niketo betytt för dig hittills?

Niketo har en stor och viktig innebörd för mig. Niketo är en skola där jag skaffar kunskap, men samtidigt kan jag känna att var och en av oss har ett värde för vår rektor och våra lärare. De bryr sig om och hela tiden uppmuntrar de oss att fortsätta kämpa för vår nutid och framtid, därför det är livsviktigt att ha kunskap, men att veta vad man ska göra med den är ännu viktigare!

Vad är dina framtidsdrömmar och vad vill du arbeta med?

Min framtidsdröm är att bli klar med skolan och jobba som Data tekniker. 

Vad tycker du är det bästa med att studera hos Niketo?

Det som är bäst med Niketo är att lärarna är så snälla, duktiga och hjälper till när det behövs.

Vad har Niketo betytt för dig hittills?

Niketo har betytt mycket för mig, sen jag började på Niketo så ökade mina kunskaper väldigt mycket.