Vad tycker våra elever?

Caprice

Caprice Nielsen

Vilket komvux ska du välja ?

På Niketo möter du en trevlig, vänlig atmosfär, glada, engagerade hjälpsamma och framförallt erfarna, utbildade lärare och en massa intressanta ämnen att välja bland. Lärarna får dig att känna dig otroligt viktig och de anpassar alltid studierna efter individen.Jag kom i kontakt med Niketo genom att jag googlade på csn berättigade make-up artist utbildningar, vilket jag gjort under många år men utan resultat. Min högsta dröm var att få bli Make-up artist. Äntligen! Jag kunde knappt tro mina ögon så lycklig jag blev att det äntligen fanns. Jag tog kontakt med Kerstin som har ett hjärta av guld och som hjälpte mig söka utbildningen och allt som kom därtill.

Tanken var att enbart läsa denna kurs men med motivationen på topp och bra betyg efter Make-up kursen fortsatte jag och har nu de senaste två åren läst in snart hela gymnasiet som de specialanpassat för mig.

Nu med mycket kunskap rikare och betydligt bättre självförtroende och skinn på näsan är jag redo att fullfölja min vision och dröm om att starta en egen skönhetssalong med ett vinnande koncept jag filat på under en lång tid, nu är jag faktisk redo att etablera men tänker starta i liten skala.

Det bemötande och Kunskap jag fått från Niketo är i mina ögon ovärdelig. Jag vill ge en stor kram och eloge till Kerstin som fått mig att se världen med andra ögon och ett stort tack till övriga underbara lärare som funnits där dygnet runt för hjälp och stöttning i ämnena.

Sök till Niketo den i särklass bästa vuxenutbildningen!!

 

Veronica Barros

Veronica Barros

Vad är dina framtidsdrömmar och vad vill du arbeta med?

Jag vet inte om det är en fördel eller en nackdel att vara mycket drömmande. Jag är en mycket nyfiken person som vill lära mig nya saker, och allt som jag har lärt mig kan jag enkelt genomföra. Men här i Sverige kände jag lite oro att kunna uppnå mina mål. kommunikation är den viktigaste grunden för all social interaktion. När vi kommunicerar kan vi ta emot och sända information.

Jag är utbildad som lärare eftersom jag sedan jag var liten, alltid gillat att undervisa folk saker de inte visste eller var nyfikna på. Jag gillar verkligen att prata, utbyta idéer, lära av de som har mer kunskaper eller erfarenhet, men här känner jag att mina ord är lagrade i en låda full av minnen, tidigare inlärning och värdefulla saker. Jag har ännu inte hittat ett sätt att göra det på men nu har det öppnats nya möjligheter.

Min stora önskan är att kommunicera, kunna överföra mina kunskaper till andra vad jag har lärt mig i livets skola och skolkunskap.

Jag skulle vilja arbeta som lärare, antingen ett nytt ämne eller mitt modersmål. 

Vad tycker du är det bästa med att studera hos Niketo?

Hos Niketo känner jag ödmjukhet och en vilja att hjälpa dig från ägaren av skolan, sedan när jag skrevs in på skolan och träffade arbetsgruppen som jobbar på Niketo insåg jag att jag hade gjort ett bra val. Kerstin, Yvonne, Johnny, Gulsen, Henrik, Linn och Tove är ett bra team, eftersom ni har kvaliteter som många skolor saknar: Ni har kärlek till era yrken. Ni tror på era förmågor och utan egen själviskhet satsar på att hjälpa elever genom att vara goda exempel på att kämpa och vara uthålliga.

Vad har Niketo betytt för dig hittills?

Niketo har en stor och viktig innebörd för mig. Niketo är en skola där jag skaffar kunskap, men samtidigt kan jag känna att var och en av oss har ett värde för vår rektor och våra lärare. De bryr sig om och hela tiden uppmuntrar de oss att fortsätta kämpa för vår nutid och framtid, därför det är livsviktigt att ha kunskap, men att veta vad man ska göra med den är ännu viktigare!

Vad är dina framtidsdrömmar och vad vill du arbeta med?

Min framtidsdröm är att bli klar med skolan och jobba som Data tekniker. 

Vad tycker du är det bästa med att studera hos Niketo?

Det som är bäst med Niketo är att lärarna är så snälla, duktiga och hjälper till när det behövs.

Vad har Niketo betytt för dig hittills?

Niketo har betytt mycket för mig, sen jag började på Niketo så ökade mina kunskaper väldigt mycket.